Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

ΕΣΠΑ

13/10/2023

Προδημοσίευση Δράσης: Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ανακοινώθηκε η προδημοσίευση της Δράσης: "Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων  Επιχειρήσεων" στο πλαίσιο του πρόγραμματος Ανταγωνιστικότητα, του ΕΣΠΑ 2021-2027. 

Η δράση αυτή, ενισχύει  υπό σύσταση ή νεοσύστατες  επιχειρήσεις,  που θα δραστηριοποιηθούν σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, πλην της εστίασης, του λιανκού εμπορίου και του τουρισμού. Το ποσοστό της ενίσχυσης μπορεί να ανέλθει υπό προϋποθέσεις έως 60% και το ύψος του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού μπορεί να ανέλθει  έως 400.000€ ανά επενδυτικό σχέδιο.

Για περισσότερες πληρφορίες αναφορικά με τους όρους της δράσης όπως αναφέρονται στην προδημοσίευση, ανατρέξτε εδώ.


Δείτε ακόμη

ΕΣΠΑ

Εξάντληση προϋπολογισμού "Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ"

27/11/2023

Βάσει σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, δεν είναι πλέον δυνατή η υποβολή αιτήσεων στη ΔράσηΠράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ» για όσες αιτήσεις αφορούν τις Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες (Βόρειο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Κρήτη, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Στερεά Ελλάδα, ...

ΕΣΠΑ

18η Τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

15/11/2023

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών δημοσίευσε την 18η Τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου για όλα τα έργα της δράσης, έως τις 31.12.2023.

ΕΣΠΑ

Προδημοσίευση Δράσης: Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών επιχειρήσεων

13/10/2023

Ανακοινώθηκε η προδημοσίευση της Δράσης: "Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουρσιτκών Επιχειρήσεων" στο πλαίσιο του πρόγραμματος Ανταγωνιστικότητα, του ΕΣΠΑ 2021-2027. Η δράση αυτή, ενισχύει υπό σύσταση ή νεοσύστατες επιχειρήσεις, στον κλάδο του Τουρισμού. Το ποσοστό της ενίσχυσης μπορεί να ανέλθει υπό προϋποθέσεις έως 60% και ...

E-book

Γυρίστε σελίδα στην ενημέρωσή σας

Στο 360° FUNDING μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς, ανάλογα της χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σας ταιριάζει και να διαμορφώσετε το δικό σας επενδυτικό πλάνο.