Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

23/10/2017

Εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Energy Info Days 2017»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2017 στο Charlemagne Building της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι νέες χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 (Horizon 2020) για την περίοδο 2018-2020.

Το Horizon 2020, είναι το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας προϋπολογισμού 80 δις ευρώ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο εστιάζει στην επιστημονική αριστεία, στη βιομηχανική υπεροχή και στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων.

Στην εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα νεότερα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ενεργειακής Πολιτικής και τις Ενεργειακές Προτεραιότητες των προκηρύξεων «Η2020 Energy 2018-2020» που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες και εργαστήρια στοχευμένα σε κάθε τομέα χρηματοδότησης (π.χ. ενεργειακή απόδοση έργων), ενώ θα δοθεί η ευκαιρία για δικτύωση και εύρεση εταίρων στα προς χρηματοδότηση έργα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, πατήστε εδώ.

E-book

Γυρίστε σελίδα στην ενημέρωσή σας

Στο 360° FUNDING μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς, ανάλογα της χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σας ταιριάζει και να διαμορφώσετε το δικό σας επενδυτικό πλάνο.