Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

18/05/2017

Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εορτασμού των 25 χρόνων του Προγράμματος LIFE στην Αθήνα

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κηφισιά, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρες 9:30 – 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πράσινου Ταμείου (Λεωφ. Κηφισίας 241, Βίλα Καζούλη).

Σε συνέχεια της δημοσίευσης της Πρόσκλησης LIFE 2017 και με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Χρηματοδοτικού Προγράμματος LIFE, καθώς και την έγκριση της Οδηγίας για τους οικοτόπους στην οποία βασίστηκε η δημιουργία του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Προστατευόμενων Περιοχών NATURA 2000, το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE - Greek LIFE Task Force διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην “Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εορτασμού των 25 χρόνων του Προγράμματος LIFE”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τα Εθνικά Σημεία Επαφής του Προγράμματος LIFE, τους εμπειρογνώμονες της GR LTF, τους εκπροσώπους της ομάδας εξωτερικής παρακολούθησης ΝΕΕΜΟ, του Εκτελεστικού Οργανισμού για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (EASME) και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (EIB).

E-book

Γυρίστε σελίδα στην ενημέρωσή σας

Στο 360° FUNDING μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς, ανάλογα της χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σας ταιριάζει και να διαμορφώσετε το δικό σας επενδυτικό πλάνο.