Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

07/07/2020

Διαδικτυακή Εκδήλωση «Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο ανάπτυξης του επιχειρείν»

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 και ώρα 17:00

Ο ΣΕΣΜΑ (Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος) διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση (e-Συζήτηση) με θέμα «Το ΕΣΠΑ ως εργαλείο ανάπτυξης  του επιχειρείν».  Θα υπάρχουν δύο διακριτές ενότητες στην εκδήλωση.

Η πρώτη ενότητα έχει τίτλο «Από το ΕΣΠΑ 2014-2020 στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027: οι εμπειρίες των επιχειρήσεων, διδάγματα για το μέλλον» και θα παρουσιαστεί έρευνα που έχει υλοποιήσει ο ΣΕΣΜΑ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν λάβει ενίσχυση στο πλαίσιο δράσεων του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020.

Θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ κα Νίκη Δανδόλου και εκπροσώπους επιχειρήσεων που έχουν λάβει ενίσχυση στο πλαίσιο Δράσεων Επιχειρηματικότητας του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. Στην ίδια ενότητα, θα προβληθεί και βίντεο με απόψεις εκπροσώπων φορέων και επιχειρηματιών.

Στη δεύτερη ενότητα «Ανάπτυξη του επιχειρείν: νέο ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης και η τεχνογνωσία των Συμβούλων Μάνατζμεντ» θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μεταξύ του Υφυπουργού Επενδύσεων και Ανάπτυξης, κ. Γιάννη Τσακίρη και εκπροσώπων του ΣΕΣΜΑ.

Στην συζήτηση θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Mαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής

E-book

Γυρίστε σελίδα στην ενημέρωσή σας

Στο 360° FUNDING μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς, ανάλογα της χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σας ταιριάζει και να διαμορφώσετε το δικό σας επενδυτικό πλάνο.