Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

Αναζήτησε το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σου ταιριάζει

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

09/11/2017

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 9 - 10 Νοεμβρίου 2017, στο Porto Palace.

Το 4ο Συνέδριο έχει θέμα: «Καινοτομία & γνώση στον πρωτογενή τομέα: Απελευθερώνοντας τη δυναμική της υπαίθρου». Το φετινό Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) και συνδιοργανώνεται με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθεί στην εθνική ατζέντα, όπως ακριβώς και στη διεθνή και ευρωπαϊκή, ο καταλυτικός ρόλος της καινοτομίας και της γνώσης στην ενίσχυση της γεωργικής επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας.,

Μέσα από τα εργαστήρια (workshops) και τις θεματικές ενότητες του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν σε ζητήματα κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη της υπαίθρου και θα συζητήσουν καινοτόμες λύσεις στις σύγχρονες προκλήσεις του πρωτογενούς και του αγροδιατροφικού τομέα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, πατήστε εδώ.

E-book

Γυρίστε σελίδα στην ενημέρωσή σας

Στο 360° FUNDING μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς, ανάλογα της χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σας ταιριάζει και να διαμορφώσετε το δικό σας επενδυτικό πλάνο.