Είστε εδώ

H Τράπεζα Πειραιώς Διοχετεύει €700 εκατ. σε Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

29/09/2017

H Τράπεζα Πειραιώς Διοχετεύει €700 εκατ. σε Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Η Τράπεζα Πειραιώς επεκτείνοντας την υφιστάμενη συνεργασία της με διεθνείς  Αναπτυξιακούς Φορείς, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το Ευρωπαϊκό Επενδυτικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, προχώρησε στην έκδοση καλυμμένου ομολόγου ύψους €500 εκατ. Μέσω αυτής της συνεργασίας, πρόκειται να διατεθούν €700 εκατ. στην ελληνική αγορά με σκοπό τη χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας. 

Μέσω αυτού του καινοτόμου χρηματοδοτικού εργαλείου, η Τράπεζα Πειραιώς, πρωτοπόρος για ακόμα  μια φορά, αξιοποιεί όλες τις μορφές χρηματοδότησης που παρέχονται από τους Αναπτυξιακούς Φορείς, προς όφελος των πελατών της, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική ιδιωτική επιχειρηματικότητα.
 

Δείτε ακόμη

ΕΣΠΑ
17/07/2018
Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εξέδωσε απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών Ένταξης στη Δράση «Ενίσχυση της...
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
16/07/2018
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων που υποβλήθηκαν προς υπαγωγή στο καθεστώς των Νέων Ανεξάρτητων ΜΜΕ του Αναπτυξιακού Νόμου...

E-book

Γυρίστε σελίδα
στην ενημέρωσή σας

Στο 360° FUNDING μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς, ανάλογα της χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σας ταιριάζει και να διαμορφώσετε το δικό σας επενδυτικό πλάνο. 

Δείτε περισσότερα