Είστε εδώ

Η Τράπεζα Πειραιώς στη 12η AgroThessaly

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

28/02/2019 έως 03/03/2019

Η Τράπεζα Πειραιώς στη 12η AgroThessaly

Η 12η AgroThessaly θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019 στη Λάρισα, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης.

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει στη 12η AgroThessaly, την Έκθεση για τη γεωργία και την κτηνοτροφία, που πραγματοποιείται στη Λάρισα (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης), από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τράπεζας,  εξειδικευμένα στελέχη της θα παρέχουν πληροφορίες στους επισκέπτες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Ομίλου για αγρότες, κτηνοτρόφους, επιχειρήσεις του κλάδου, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς, αλλά και σε συνδεδεμένες με τον τομέα επιχειρήσεις.

Αναλυτική ενημέρωση θα προσφέρουν τα στελέχη της Τράπεζας για τις χρηματοδοτικές λύσεις,  τις δυνατότητες που παρέχονται για την υποστήριξη των επενδύσεων και τις δυνατότητες ολοκληρωμένης υποστήριξης για το σύνολο της αγροδιατροφικής αλυσίδας. 

E-book

Γυρίστε σελίδα
στην ενημέρωσή σας

Στο 360° FUNDING μπορείτε να «κατεβάσετε» δωρεάν τους ενημερωτικούς οδηγούς, ανάλογα της χρηματοδοτικής ενίσχυσης που σας ταιριάζει και να διαμορφώσετε το δικό σας επενδυτικό πλάνο. 

Δείτε περισσότερα